03.10.2015 - 06:00
|
Actualització: 03.10.2015 - 08:00
El poliesportiu del Palau d’Anglesola acollirà dissabte, 3, i diumenge, 4, i per tercer any consecutiu la Mostra de Formatges Artesans que durant el dissabte a la tarda i tot el diumenge mostrarà diversos aspectes de l’elaborat làctic a qui s’hi atansi.
La jornada tècnica, amb xerrada i taller pràctic, del dissabte comptarà amb la participació de Martí Vicente del bloc Mundoquesos.com i el formatger amfitrió, Robert Camps.
Pel que fa a la sopar temàtic amb formatge anirà a càrrec del cuiner Albert Marimon, distingit com a millor cuiner de Catalunya.
Diumenge
L’activitat del diumenge tindrà el punt de sortida amb la inauguració de la Mostra, a dos quarts d’onze del matí, a càrrec del conseller d’Agricultura, Jordi Ciuraneta.
S’hi podrà trobar les parades de formatges artesans, amb una aula de tast, així com tallers com el guiat de formatges cremosos, a càrrec d’Alejandro Dibason, maridat amb cervesa El Matoll; l’infantil d’elaboració de formatges (on cadascú s’emportarà el que hagi fet) a càrrec de Laia Pont, i el de cuina a càrrec del restaurant Resquitx-La Boscana.
Tots els tallers són gratuïts i es fan tant al matí com a la tarda.