La Mostra de Formatges Artesans del Palau d’Anglesola fa tres anys

  • El cuiner Albert Marimon dirigirà el sopar temàtic

VilaWeb
03.10.2015 - 06:00
Actualització: 03.10.2015 - 08:00

El poliesportiu del Palau d’Anglesola acollirà dissabte, 3, i diumenge, 4, i per tercer any consecutiu la Mostra de Formatges Artesans que durant el dissabte a la tarda i tot el diumenge mostrarà diversos aspectes de l’elaborat làctic a qui s’hi atansi.

La jornada tècnica, amb xerrada i taller pràctic, del dissabte comptarà amb la participació de Martí Vicente del bloc Mundoquesos.com i el formatger amfitrió, Robert Camps.

Pel que fa a la sopar temàtic amb formatge anirà a càrrec del cuiner Albert Marimon, distingit com a millor cuiner de Catalunya.

Diumenge

L’activitat del diumenge tindrà el punt de sortida amb la inauguració de la Mostra, a dos quarts d’onze del matí, a càrrec del conseller d’Agricultura, Jordi Ciuraneta.

S’hi podrà trobar les parades de formatges artesans, amb una aula de tast, així com tallers com el guiat de formatges cremosos, a càrrec d’Alejandro Dibason, maridat amb cervesa El Matoll; l’infantil d’elaboració de formatges (on cadascú s’emportarà el que hagi fet) a càrrec de Laia Pont, i el de cuina a càrrec del restaurant Resquitx-La Boscana.

Tots els tallers són gratuïts i es fan tant al matí com a la tarda.

VilaWeb fa trenta anys. Ens feu un regal?

Cada dia oferim el diari amb accés obert, perquè volem una societat ben informada i lliure.

Ajudeu-nos a celebrar-ho fent una donació única i sense cap més compromís.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem