El fins ahir president de la diputació de Lleida i actual alcalde de Fondarella, Joan Reñé, va rebre l’escalf i suport d’un important nombre de veïns i comarcans que és van reunir al vespre a la plaça de l’Ajuntament convocats pels companys de consistori de Reñé.

Després d’escoltar un manifest de suport, llegit pels regidors Xavier Acosta i Raquel Castro, un emocionat però ferm Joan Reñé va agrair les mostres de suport rebudes i va fer un repàs a la situació viscuda les darreres hores i dies.

Reñé va demanar, sobretot, confiança en la seva persona oimés quan s’obri, en els propers dies el sumari i va lamentar que en aquest país quan acusen a algú ja se’l considera culpable.

Reñé va denunciar «l’escarni» que s’ha fet en la seva persona, per com s’havia fet la detenció de la setmana passada, va defensar la seva innocència i va reivindicar l’honestetat i transparència en la seva gestió, al temps que va recordar que ha renunciat al càrrec sense estar no tan sols imputat.

Va lamentar la manca de suport d’alguns dels que fins ara havien estat «companys meus diputats» i que davant l’amenaça de fer «un buit al govern de la Diputació» havia presentat la renúncia al càrrec.

Reñé es va manifestar «tocat» per la situació i que «necessito temps per seguir».