El públic fou constant durant el cap de setmana

La lectura en veu alta és la protagonista de la segona setmana del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya que va obrir fa una setmana al Teatre L’Amistat de Mollerussa i que podrà visitar fins diumenge, 14. Així, dimarts, 9, hi té lloc la semifinal dels comarques de Ponent del XIII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. I el divendres, 12, es fa la VI Marató de Lectura «Llegim en veu altra», una activitat organitzada per Mollerussa, Municipi Lector i oberta a tothom.

Unes activitats que van tenir una prèvia dilluns, 8, amb els clubs de lectura infantils i juvenils i després d’un cap de setmana ple d’activitats en que el públic hi va assistir omplint-les. Les cares visibles del Saló i responsables de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, Diana Solé i Josep Miquel Varea, s’han mostrat satisfets amb l’assistència de públic que van omplir tant als espectacles com als tallers programats i que van voltar pels diferents espais del Saló.

Una opció de lleure cultural que es podrà repetir el dissabte, 13, i el diumenge, 14, amb nous espectacles i amb l’oferta diària de l’Hora del Conte que té loc de dilluns a divendres a dos quarts de set de la tarda.

Cal recordar que l’entrada al Saló, tant als espais de lectura com exposicions, com als diversos espectacles i tallers és gratuïta.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]