El Poal va celebrar del dijous, 24, al diumenge, 27, la Festa major d’estiu amb diverses activitats musicals, esportives i lúdiques.

Una cursa nocturna va obrir la programació dijous a la nit amb 126 participants. Es van fer 3 categories de petits i una cursa popular de 4 quilòmetres. La nit també seria protagonista amb l’espectacle de foc dels Saltimbankis de Bellvís i el concert de Pachuco’s.

Dissabte i diumenge van concentrar, però, el major nombre d’activitats. Així el dia 26 es va fer una tirada de bitlles amb la participació de 9 pobles. El mateix dia es va inaugurar la pista de futbol-sala amb un partit entre el Serboniu el Poal i el FS Bellvís.

Pel que fa als espectacles, hi va haver l’actuació del Jove Mag Ferran acompanyat d’un berenar de coca i xocolata per a la quitxalla. Ho va seguir una sessió lalrga de ball a la plaça.

Dissabte també va tenir lloc el concurs de balcons amb 18 balcons participants.

El darrer dia de Festa Major, el diumenge, va comptar tot el dia amb un parc aquàtic a més d’una ballada de sardanes a la plaça i una sessió llarga de ball de tarda, a la plaça, per tancar la festa.