El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha encomanat un estudi per elaborar un Pla Estratègic Comarcal que permeti fer una diagnosi de la situació actual de diversos àmbits, però amb una especial incidència en quines necessitats tenen les empreses de la comarca i si l’oferta educativa actual en poder donar compliment.

Ho han explicat el president del Consell Comarcal i el gerent, Joan Trull i Joan Torrent, tot dient que al febrer ja disposaran d’un esborrany de les actuacions fetes per una empresa externa que porta entrevistant des de la primavera de l’any passat a empreses i altres agents implicats. L’estudi també inclou altres àmbits com la mobilitat, habitatge…

L’anunci es va fer dilluns al final del ple extraordinari, on es va debatre la construcció del nou institut de Secundària a Mollerussa, responent a la petició del conseller comarcal d’ERC, Engelbert Montalà, de genera un debat sobre quin tipus de comarca es vol.

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb