El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha comprat una furgoneta de transport adaptat amb capacitat fins a 7 persones. La seva funció serà facilitar l’accés als serveis socials diürns d’atenció especialitzada a persones amb discapacitat i persones grans amb dependència que no poden fer ús del transport ordinari i que presenten dificultats de mobilitat.

Se’n beneficiaran els usuaris de residències, centres de dia de la comarca i usuaris de centres especials d’educació de Lleida però amb residència al Pla d’Urgell. El vehicle destaca per la seva polivalència interior, permet l’alternança de persones amb cadira de rodes i sense i així adaptar-se més fàcilment a les necessitats puntuals dels beneficiaris.

L’adquisició està finançada gràcies a la col·laboració econòmica de l’Obra Social la Caixa que ha aportat 10.000 euros, un 20% del cost.

Fins ara el Consell comptava amb una furgoneta molt més reduïda que ha acabat quedant petita per donar abast a tota la demanda. En els últims anys ha augmentat la necessitat d’aquest servei i s’ha treballat per incorporar aquest nou vehicle per adaptar- se a les demandes de la comarca.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]