El Centre Cultural acollirà les projeccions de cinema

Mollerussa estrenarà programació estable de cinema a partir dissabte 22 i no del dia 21, tal i com s’havia anunciat prèviament. I ho farà amb la projecció de la pel·lícula «Bohemian Rhapsody» (centrada en la vida de Freddy Mercury)i la infantil «El Grinch». Així mateix, també se seguiran amb les projeccions dimarts 25, dia de Nadal i dimecres26 per Sant Esteve amb l’estrena de Disney «El regreso de Mary Poppins».

Les sessions, que es faran habitualment des de divendres fins a dilluns i els dies festius, tindran lloc al Centre Cultural, un equipament municipal amb capacitat per a 196 persones i que aquests dies està sent condicionat amb una pantalla de 6×3,5 metres, un projector digital i un sistema d’amplificació de so professionals i homologats amb les característiques de ressonància de la sala.

4 anys sense programació estable

Per fer possible tornar a tenir programació de cinema a la ciutat, l’Ajuntament ha sol·licitat una subvenció de 54.000 euros a l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat per finançar el condicionament de les instal·lacions, una obra adjudicada a Proyecson S.A., i ha buscat l’expertesa del Circuit Urgellenc a través de l’empresa Circusa, dedicada a l’exhibició cinematogràfica i gestora de l’antic Cinema Urgell que va tancar portes al maig del 2014, per tal que s’encarregui de programar pel·lícules d’estrena o de caire comercial cada cap de setmana i de dur el servei de bar amb productes típics de sessions de cinema.

Preus

Les entrades generals costaran 7,20 euros però s’ha previst una reducció a 5,20 euros per a famílies nombroses i monoparentals, menors de 12 anys i majors de 65. Així mateix, a banda de les dues sessions en divendres, les tres en dissabte i les dos en diumenge, també se’n faran dues en dilluns, que al ser Dia de l’Espectador, tindran un preu encara més reduït de 4,90 euros.