El jardí de la Casa Canal es va omplir amb unes 200 persones per escoltar un nou concert de Músics a l’ombra, la iniciativa de la Colla dels 50 i més d’oferir actuacions d’artistes mollerussencs (o vinculats) dins de la programació de les Nits d’Estiu de Mollerussa. Divendres la convidada fou la cantautora Andrea Quirós acompanyada a la guitarra elèctrica de Maria Arqués.

Andrea Quirós va oferir un concert amb una barreja de versions i cançons pròpies. L’actuació va fer una mitja part perquè el nombrós públic que va omplir el jardí de la Casa Canal podés fer un sopar d’entrepans preparat per la comissió lúdica de la Colla dels 50 i més (que també es va poder fer abans del concert).

La segona part de l’actuació va tenir l’afegit de la participació, a la part final, del poeta Enric Kahn que va recitar alguns dels seus poemes.

Músics a l’ombra

El cicle Músics a l’ombra es va iniciar el 12 de juliol amb l’actuació de Laura Aranda i Cia i es clourà el divendres 9 amb l’actuació de Jordi Besora acompanyat de Xavier Balsells.