La darrera setmana de 2017 van començar les actuacions (neteja de la finca) per crear el Parc de Salut del Palau d’Anglesola en una parcel·la de 7.000 metres quadrats entre els carrers Hospitalet i Pouet, davant del polígon industrial

El Parc de Salut es destinarà a una zona d’oci on la gent de totes les edats podrà practicar l’esport a l’aire lliure, amb una zona destinada a l’activitat física que comptarà amb un circuit circular. Igualment, hi haurà una zona d’activitats de skate per al jovent. Més endavant, s’hi instal·laran diversos elements destinats a que els habitants de la població puguin dur a terme exercicis gimnàstics.

Exercici a l’aire lliure

El regidor d’Esports del Palau d’Anglesola, Bati Pou, ha explicat que amb aquesta nova instal·lació, el consistori vol fomentar l’esport i una manera de viure més saludable entre els veïns del municipi ja que “amb el Parc de Salut el Palau amplia la seva oferta lúdico-esportiva amb una zona a l’aire lliure que s’afegeix a les instal·lacions ja existents, com són el poliesportiu, el camp d’esports municipal, les piscines i la pista adjacent a aquestes”. Aquest gran equipament a l’aire lliure complementarà les nombroses zones verdes i places del Palau.

L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Mases SL, mitjançant un contracte menor per raó de la quantia, per un import total de 57.434 euros, IVA inclòs. El pla d’actuació ha estat redactat pels serveis tècnics del Consell Comarcal del Pla d’Urgell

Aquestes despeses aniran a càrrec de la partida corresponent del pressupost de despeses vigent i està inclosa dins el Pla extraordinari d’inversions locals de la Diputació de Lleida, anualitat 2017, la qual compta amb una subvenció pel total de la inversió.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb