Caramels inspirats amb la boira de Ponent.

VilaWeb
VilaWeb Mollerussa
07.01.2019 - 10:28
Actualització: 07.01.2019 - 11:28

Boira Experience, el projecte d’Irene Barón i Roger Tutusaus que promou la boira com a reclam turístic de Ponent, juntament amb la fàbrica de dolços Vda.Pifarré i Cia S.L de Bellpuig (l’Urgell) han creat uns caramels durs amb estèvia, sense sucre, sense al·lèrgens i amb aromes de plantes identificatives amb el territori, i, segons han dit, un component secret que és la boira.

Segons els promotors de la iniciativa, quan te’l poses a la boca, perceps unes sensacions úniques que et transporten a l’entorn de la boira. En el fons, aquestes idees estan adreçades a promocionar el territori de Ponent a través del fenomen meteorològic de la boira.

Eloi Grau, responsable de qualitat i Baldo Llusera gerent i responsable de nous projectes de Vda.de Pifarré, expliquen que crear un caramel inspirat en la boira de Ponent ha estat una experiència intrigant per a ells, amb un resultat molt satisfactori.

Els caramels estan presentats dins una ampolla de vidre, etiquetada amb les especificitats del producte. Ja s’han pogut comprar aquestes festes a través de la pàgina web de Boira Experience, i en determinades botigues de les comarques de Ponent.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem