La millora del temps respecte al divendres s’ha traduït en una bona afluència de visitants durant el dissabte en el que ha estat la segona jornada del certamen EquiMollerussa, adreçat al món dels cavalls i l’equitació.

Durant el matí s’ha desenvolupat el concurs de salt territorial així com la segona fase de la Fira del Cavall P.R.E. de Mollerussa amb la prova de funcionalitat. El públic ha pogut gaudir així mateix d’una demostració de doma natural a càrrec de Horsemanship Colt Starting, amb Carlos Fabregat.

La tarda ha continuat amb més proves de morfologia, les quals en acabar donaran pas a tres espectacles eqüestres: Equinatur, Demostració de doma vaquera i alta escola a càrrec de Caballos Zamora Villa i l’actuació de Santi Serra Camps Sercam Shows.

El certamen, que es fa per segon any, està organitzat per Fira de Mollerussa, l’Institut Mollerussa –on se celebra l’esdeveniment–, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell i l’associació ANCCE.

Més de 200 cavalls participants d’una setantena de ramaderies.

Avui diumenge, te lloc la tercera fase del Concurs del Cavall P.R.E., a primera hora del matí, per continuar a partir de dos quarts d’onze amb l’elecció de premis especials i posterior lliurament de premis. Per tancar, al voltant de dos quarts d’una, està prevista una Demostració eqüestre a càrrec d’alumnes de l’Institut Mollerussa.