Featured Video Play Icon
A.Capdevila, C.Barana i M.Jounou promotores dels Amics de la Popa

Tres llevadores ponentines, Cristina Barana, Sònia Capdevila i Maria Jounou, han engegat una iniciativa singular, Amics de la popa, que vol normalitzar l’alletament matern en espai públics i privats, tal com expliquen en aquest vídeo.

La proposta es tan senzilla com que farmàcies, centres de salut, biblioteques, cafeteries,

restaurants… o qualsevol espai obert al públic es converteixi en Espai Amic de la popa disposant una cadira o un lloc per seure i on la mare pugui alletar el seu nadó.

La adhesió és gratuïta i els espais que ho facin rebran un distintiu per posar a l’entrada de l’establiment.

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb