L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat les obres de pavimentació dels camins de Tàrrega i del Molinet. El camí de Tàrrega s’ha adjudicat a l’empresa Salvador Serra SA, de Girona, per un import de 29.040 euros, IVA inclòs. Pel que fa al camí del Molinet, s’ha adjudicat a l’empresa Voltes Connecta SLU, de Térmens, per un import de 54.196 euros, IVA inclòs.

L’obra del camí de Tàrrega s’acollirà al Pla de subvencions per a inversions en camins públics per al període 2018-2020 del departament de Governació. L’altre camí, el del Molinet, s’ha inclòs dins el Pla extraordinari d’Inversions Locals de la Diputació de Lleida, anualitat 2018, i gaudeix d’una subvenció de 32.248 euros amb càrrec a la Diputació. La direcció d’obra i la coordinació de seguretat i salut de les obres serà a càrrec dels Serveis Tècnics del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

El regidor d’Agricultura, Carles Esquerda, ha explicat que al concurs s’hi han presentat, dintre del termini fixat de licitació pública, sis empreses del sector de la construcció. Esquerda ha afgit que “finalment les obres de pavimentació dels camins de Tàrrega i del Molinet, després de seguir amb tots els tràmits preceptius per a la seva contractació, han estat adjudicades a les empreses abans mencionades ja que ambdues han estat les ofertes més avantatjoses en relació qualitat-preu per a l’Ajuntament”.

Esquerda recorda que el tram que es pavimentarà del camí del Molinet té una llargada de 670 metres i va des de la cruïlla de la carretera del Poal fins al pont del canal auxiliar. I ha detallat que “pel que fa al camí de Tàrrega, situat a l’est del terme del Palau, es pavimentarà el tram que va des de la cruïlla amb el camí de Golmés fins al límit del terme municipal, on el camí entra al terme de Vila-sana. Aquest tram que té uns 380 metres”.

Les obres es duran a terme amb càrrec als pressupostos municipals vigents, i està previst que comencin el més aviat possible.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb