A.Monné, bronze al Campionat d’Espanya de 100 metres llisos

F.Carrillo, A.Monné i A.Andrés
N.Montalà

Quan bona part del país estava de festa, alguns dels joves atletes de l’Associació Atlètica Xafatolls (com Arnau Monné, Núria Montalà i Alba Andrés) disputaven diverses competicions amb resultats remarcables.

Sub20

Així, Arnau Monné es va penjar la medalla de bronze en la prova de 100 metres llisos dins de la categoria sub20 del Campionat d’Espanya d’Atletisme que s’ha disputat durant el cap de setmana a Múrcia. Monné també és el tercer de Catalunya en aquesta categoria i ara disputarà el Campionat de Catalunya absolut. Més endavant ho farà en l’absolut espanyol. En la prova de Múrcia també va registrar la seva millora marca personal en 10 segons i 69 dècimes.

A Múrcia també hi era Alba Andrés que va quedar semifinalista en 400 metres tanques.

Sub18

Per la seva part, Núria Montalà es va desplaçar fins a Xixón, on van tenir lloc disputar Campionat d’Espanya sub18. L’actual campiona de Catalunya de la categoria va quedar setena en la prova de salt s’alçada. Ara també disputarà el Campionat de Catalunya.