El Pla d’Urgell, protagonista de la segona jornada gastronòmica de Gústum per alumnes d’Hoteleria i Turisme

VilaWeb
VilaWeb Mollerussa
02.02.2018 - 09:24
Actualització: 02.02.2018 - 10:24

VilaWeb
VilaWeb
J.Castanyé durant el taller als alumnes d'Hoteleria i Turisme
J.Castanyé escoltant les explicacionsde R.Camps

El xef Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís ha estat el convidat en la segona, de les quatre ornades gastronòmiques centrades en el producte local que es realitzen a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, organitzades per l’Associació Leader de Ponent mitjançant el projecte Gústum.

Castanyé ha comptat amb la col·laboració de Robert Camps, de Formatges Camps del Palau d’Anglesola.

I es que en cada sessió, els xefs estan acompanyats d’un productor de cada zona que els ajuda a explicar millor el producte utilitzat i el valor que té per a la gastronomia.

Entre els plats que s’han elaborat destaquen, la coca de recapte La Boscana, xapata de garrinet i xocolata a la pedra d’Agramunt 3D, la qual ha estat elaborada utilitzant la tecnologia d’impressió amb 3D.

Durant la jornada els alumnes han pogut provar cadascun dels plats i el xef ha destacat la utilització del producte de proximitat en combinació amb tècniques innovadores, com també ha utilitzat l’eslògan ‘compra a casa i faràs casa’.

Les quatres sessions estan dirigides als 45 alumnes del 3r curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Direcció en Cuina i Serveis de Restauració i els de 3r curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina, Gastronomia i Serveis de Restauració de l’Escola d’Hoteleria de Lleida.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any